HTML-manual

HTML-manual til det seriøse produkt

Typisk laves en manual i HTML og/eller i et skriveprogram som f.eks. Word. Fordelen ved disse to typer er, at man kan indsætte links og andet, som gør at læseren let kan navigere rundt i manualen.

Hvorfor skal man så vælge en HTML-manual?

Jo, en html-manual har mange fordele. En HTML-manual er naturligvis lavet i kode. Det giver mulighed for at lave nogle specielle ting, som ikke er mulige at lave i et almindelig PDF-manuel, som er lavet med et skriveprogram som f.eks. Word. Det gør, at man kan være mere kreativ med designet uden nogen begrænsninger.

En helt klar fordel som HTML-manualer har, er at man på en måde kan lave den i to versioner. Hvis f.eks. man har en boks med en sort baggrund, kan man ændre baggrundfarven når manualen printes. Det siger sig selv, at man skal bruge en masse blæk til at printe noget med sort baggrund. Derfor kan man istedet ændre baggrundsfarven til hvid, og give en sort kant rundt om boksen ved udprintning. Det gør at man ikke skal begrænse sig mht. designet.

Man kan naturligvis også bruge en variation af HTML og manualer lavet i et skriveprogram. I den sammenhæng kan man f.eks. bruge HTML-delen som en navigationsystem til at få vist de rigtige PDF-dokumenter. Det foregår ved at man har sine PDF-dokumenter samlet i en mappe, hvor man i HTML-koden linker til de bestemte filnavne.

Skal vi igang?

Uanset om du har brug for hjælp til din hjemmeside, eller du blot sidder med et spørgsmål eller to, så tøv ikke med at kontakte os! 😀

Kontakt