Om mig

Iværksætteri og skole

Jeg startede DBNWeb tilbage januar 2019 i en alder af 17 år.

Navnet er Daniel Brogaard Nielsen, og jeg driver min “konsulent-biks” på femte år. Det meste af min tid bruger jeg på at vækste min virksomhed, men ved siden af, går jeg på Aalborg Universitet (AAU). På Aalborg Universitet, læser jeg Informationsteknologi, som bygger på tre elementer: kommunikation, teknologi- og forretningsudvikling. Alle tre ting, er noget jeg dagligt bruger i mit arbejde med mine kunder.

Jeg startede DBNWeb som 17-årige, og har lige siden hjulpet store såvel som små virksomheder rundt omkring i hele Danmark. I min virksomhed hjælper jeg særligt virksomheder med udvikling af hjemmesider og webshops, og hvad der herunder hører til. Ved siden af driver jeg en række affiliate-projekter, som jeg bruger til at eksperimenterer og teste nye teorier af.

Selvom jeg startede min første virksomhed (DBNWeb) som 17-årige, har jeg arbejdet med hjemmesider og online markedsføring i endnu flere år. Min karrierer inden for online markedsføring, startede allerede som 13-årige, hvor jeg fik mit første fritidsjob. Dengang arbejdede jeg meget med e-mailmarketing, men nørdede sideløbende med webudvikling. Det førte til lidt freelancearbejde for forskellige danske webbureauer, i en alder af cirka 15 år.

Jeg har i alt den tid jeg kan huske, interesseret mig for iværksætteri. Derfor var det oplagt at tilbyde hjælp til hjemmesider og webshops til virksomheder som måtte have brug for det. For at få en fod indenfor i markedet, lavede jeg i starten hjemmesider uden beregning, eller også til meget få penge.

Mit arbejde rygtedes, og jeg fik flere og flere henvendelser, og kunne jeg godt se, at det eneste rigtige var at stifte en virksomhed. På det tidspunkt var jeg lige fyldt 17 år, og var derfor ikke gammel nok til at starte en virksomhed på egen hånd. Alligevel sendte jeg en ansøgning til Familieretshuset (tidligere Statsforvaltningen). Efter et halvt års ventetid(!), blev jeg endelig godkendt til at drive selvstændig virksomhed, og har siden dengang udlevet min drøm om at være “herre i eget hus”.