Om

Om webbureauet DBNWeb

DBNWeb er et webbureau, der leverer webløsninger til primært virksomheder. Vi udvikler stort set alle vores hjemmesider i CMS-systemet WordPress. Det gør at vores kunder nemmere kan ændre i billeder samt tekst på deres hjemmeside efter overtagelsen. Det er en fordel for vores kunder, da de ikke behøver at skulle have penge op af lommen, hver gang der skal foretages en ændring på deres hjemmeside.

Hos DBNWeb er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder det frie valg. Det gør vi ved at have en del forskellige typer af løsninger. Det gør at vi kan tilbyde en løsning, der passer til ethvert behov.

Vi er ikke blot et webbureau der sluger teorierne rå – vi stiller spørgsmål, og udfordrer teorierne for at få det bedste resultat. For at prøve vores egene teorier af, har vi en række affiliate projekter. For at få succes med affiliate marketing, kræver det, at man kan trække nogle seere over på sin hjemmeside. Det betyder derfor, at vi hele tiden eksperimenterer med nye ting som markedsføringsstrategier. Det gør nemlig, at vi får det mest optimale ud af vores hjemmesider.

 

Bag DBNWeb

Bag DBNWeb står Daniel Brogaard Nielsen, 18 år gammel og går i skole på HTX i Hjørring.

Internetverden har altid fanget min interesse. I en alder af kun 13 år, begyndte jeg at arbejde med affiliate marketing. Mere præcist bestod mit arbejde i at lave affiliate marketing gennem email marketing. Det startede med blot at være til danske modtagere, men voksede de kommende år til resten af Norden.

Senere begyndte jeg at lave affiliate marketing via mine egne hjemmesider. Lige siden voksede min interesse for hjemmesider, og i en alder af 15 år startede jeg som freelancer.

Nu som 18-årig, driver jeg min egen virksomhed, DBNWeb.

 

Daniel Brogaard Nielsen

Skal vi igang?

Uanset om du har brug for hjælp til din hjemmeside, eller du blot sidder med et spørgsmål eller to, så tøv ikke med at kontakte os! 😀

Kontakt