FAQ

Her svarer jeg på spørgsmål, som jeg ofte møder

Hvad koster det at få lavet en ny hjemmeside?

Dette spørgsmål er tit fra kundens side, tit det indledende spørgsmål, og faktisk er det rigtig svært at komme med et simpelt svar. Det svarer lidt til at sige en generel pris for en bil.

Prisen for en hjemmeside varierer meget, og derfor gives der individuelle priser på de projekter jeg går ind i. Jeg bliver nødt til at kunne sætte mig ind i dine krav og behov, for at kunne give en korrekt pris. Du kan selv beregne en estimeret pris, ved at bruge min prisberegner.

Ejer jeg selv min hjemmeside?

Ja. En færdigudviklet og betalt hjemmeside ejes 100% af dig selv.

Får jeg hjælp til brug af løsningen?

Ja. Jeg giver gerne telefonisk vejledning til hvordan du bruger din nye webløsning. Som reelt foregår det på den måde, at jeg laver en videoguide, som du efterfølgende kan se igen og igen.

Kan jeg selv rette i min hjemmeside?

Ja. Når jeg laver hjemmesider er det vigtigt for mig, at mine kunder ikke er bundet på nogen måde. Derfor laver jeg samtlige hjemmesider sådan, at mine kunder selv kan rette i deres egen hjemmeside. Selvom jeg gør det muligt for mine kunder, har jeg dog gennem tiden erfaret, at de fleste ønsker at overlade den del til mig ved brug af en serviceaftale.