Professionel hjemmeside udviklet i WordPress

Få lavet en prof hjemmeside som leverer resultater!

Et godt samarbejde starter altid med en god dialog. Jeg vil hellere end gerne tage en snak med dig om dine ønsker eller eventuelle spørgsmål.

Bliv kontaktet

Få det lavet ordentligt fra starten

Jeg stræber altid efter, at levere mere end der forventes, og at give mine kunder en ekstra god oplevelse. Når dit nuværende bureau holder fri, er jeg til at få fat på, og med en kommunikation i øjenhøjde, er du som kunde ikke blot et objekt på et samlebånd.

WordPress Woocommerce PHP JS HTML CSS

En hjemmeside der er en investering - ikke en udgift

En professionel hjemmeside er en god investering for din forretning

Mobilvenligt design

Størstedelen bruger primært deres telefon på nettet. Derfor er det super vigtigt, at din hjemmeside også vises knivskarpt på mobilen. Derfor tænker jeg mobilvenlighed ind lige fra start i designprocessen.

Opsat SEO

Jeg tager højde for de væsentligste SEO-kriterier, når jeg laver din hjemmeside. Det betyder, at din hjemmeside har bedre chancer for gode placeringer på relevante søgeord på Googles slagmarker.

Bedre brugeroplevelse

Nem navigation på en hjemmeside er super vigtigt. At de vigtigste information bliver vist først, er bl.a. vigtigt for at dine kunder får det bedste indtryk af dig og din virksomhed.

Flere henveldelser

Med den rette cal-to-action-strategi, gøres det nemmere for dine kunder at komme i kontakt med dig, eller foretage et køb. En call-to-action kan eksempelvis være en kontaktformular, en “ring mig op”-knap, eller en “læg i kurv”-knap

Opsat sporing

Din hjemmeside bliver sat ordentlig op fra starten. Det vil sige, at jeg også sætter Google Analytics og Google Search Console op på din hjemmeside, så du kan følge med i sidens placeringer, hvor mange der ser din hjemmeside osv.

Inkl. SSL-certifikat

Sikre din og dine kunders sikkerhed med et SSL-certifikat. Et SSL-certifikat krypterer information imellem afsender og modtager, hvilket vil sige, at andre ikke har mulighed for at opsnappe denne information, som oplyses på din hjemmeside.

Guide til vedligeholdelse

Med en vedligeholdelsesløsning, vedligeholder jeg din hjemmeside. Ønsker du i stedet selv at ændre i hjemmesidens indhold løbende, kan jeg lave en guide til hvordan du gør – helt uden at du skal rode med kode.

Hurtigere hjemmeside

Mange projekter udvikler jeg fra bunden. Det betyder, at din hjemmeside ikke bliver bygget i en færdig skabelon med en masse funktioner, som du alligevel aldrig får brug for. Det betyder, at du får en hurtigere hjemmeside som er mere up-to-date.

Øget sikkerhed

Når jeg udvikler din hjemmeside, udvikler jeg mange ting (hvis ikke alt) fra bunden. Det vil sige, at du får en hjemmeside der er mere sikker, da den ikke er bygget med en bestemt skabelon, som rigtig mange andre også bruger.

Og mange mange flere...

Professionel webshop udviklet med WooCommerce

En webshop? - ja så gerne!

En webshop er også en hjemmeside. Det som typisk kendetegner en hjemmeside for at være en webshop, er at dine kunder har muligheden for at foretage et køb på din hjemmeside. Du kan altså have en webshop med det formål, at sælge fysiske produkter, men det er også muligt at sælge virtuelle produkter som f.eks. onlinekurser.

Til at udvikle webshops, bruger jeg et plugin til WordPress som hedder WooCommerce. WooCommerce er et open source system, hvilket gør det muligt at videreudvikle på shoppen. Det betyder, at din webshop kan laves nøjagtig til dine behov. Man er altså ikke låst fast og bundet til begrænsede funktioner som med f.eks. Shopify.

WooCommerce

Få lavet en hjemmeside - her er processen

Simpel og overskuelig process

Planlægning

Jeg tager mig tid til at forstå dine ønsker og behov. Dette gøres typisk over telefonen, men det vigtiste er, at vi skaber et godt udgangspunkt.

Udvikling

Efter modtagelse af råmateriale fra dig, såsom billeder og tekst, begynder jeg udviklingsprocessen, hvor jeg vil lave et udkast til dig.

Tilretning

Som reelt skal der tilrettes lidt her og der, i forhold til det første udkast. I tæt dialog med dig, vil du kunne komme med feedback og ønsker til videreudviklingen.

Lancering

Når hjemmesiden lever op til dine krav og ønsker, er næste skridt at få lanceret hjemmesiden. Ejerskabet af hjemmesiden, vil i den forbindelse blive overdraget 100% til dig.

WordPress hjemmesider – Udvalgte referencer

Udvalgte referencer

Bryghuset Vendia
Bistro V
RB Multiservice
Holsteinborg Gods
Packotech
Lille Frøken Flora

Personligt webbureau - ikke så meget bøvl, bare en god service

Grunde til at vi skal arbejde sammen

Nedenfor har jeg samlet få (af mange) fordele du får i forbindelse med vores samarbejde. Det er både helt generelle fordele, og fordele som du får med min hjælp.

Intet bureau-bøvl
Du ejer 100% løsningen
Tilfreds eller pengene tilbage
Opsætning af Google Analytics
Opsætning af Google Search Console
Opsætning af SSL-certifikat
Hjælp til opsætning af hosting
Jeg er på sidelinjen med sparing og vejledning
Efterfølgende opfølgning så alt spiller
Intet med småt, alting skrives med STORT
Opsætning mhp. de væsentligste SEO-kriterier
301 redirect (opsamling af døde links)

Skal vi i gang?Daniel har bygget min drømmehjemmeside!

Jeg er indehaver af et nystartet, nytænkende og meget moderne blomsterværksted. Så jeg er meget visuel, og meget kræsen. Daniel har muligvis måtte lave 100 ændringer undervejs, men uden at rynke det mindste på næsen. Min hjemmeside har på under et døgn haft 3.350 visninger, og de første bestillinger tikkede hurtigt ind. Både layout og teknik spiller. Så mine aller varmeste anbefalinger sender jeg videre til Daniel og DBNWeb.

- Camilla
Amino Freelancer anmeldelse

WordPress hjemmeside

Mellem 20-30% af alle hjemmesider på nettet er udviklet med WordPress. Det er der sandelig også god grund til, da WordPress er et meget fleksibelt open source system som gør det muligt at skræddersy en hjemmeside, så den lever op til nøjagtig dine krav og ønsker.

Med mig ved din side, får du udviklet en professionel hjemmeside i WordPress, som indeholder de værdier og kendtetegn din virksomhed har. Jeg sørger også for at din hjemmeside konverterer – altså at besøgende på din hjemmeside foretager et køb eller henvender sig til dig. En hjemmeside er nemlig ikke bare et visitkort, men et værktøj til at vækste din forretning.

 

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Nu tænker du sikkert, hvad koster en professionel hjemmeside? Det er lidt det samme at svare på hvad en bil koster. Du kan få en bil til skrotpris, og du kan få en til adskillelige millioner, men dit valg af bil afhænger af dit behov. Dine krav, ønsker og behov til en hjemmeside, er det som er afgørende for hjemmesidens pris. Derfor er det vigtigt at du har gjort dig overvejelser om det, samt hvad dit budget er. Langt de fleste tilfælde, kan et budget godt dække til hvad der efterspørges. Budgettet skal dog ses som det parameter, der bestemmer hvordan vi kommer til målet – ikke om vi når målet.

En hjemmeside på flere sprog er typisk dyre end en hjemmeside på kun ét sprog. Derfor vil sådan en hjemmeside typisk kræve en højere investering. Sådan er det nødvendigvis ikke altid, for skal du f.eks. have en hjemmeside på mere end ét sprog, men hvor hjemmesidens funktionalitet er relativ simpel, kan den sagtens være billigere end en side på kun ét sprog.

Det du skal forstå er, at der ikke er nogen standardpriser eller nogen skabelon for en hjemmesides pris. Dine krav, ønsker og behov er det som er afgørende. Derfor bliver du ikke præsenteret for faste priser, som du gør i et supermarked. Af samme grund har jeg ikke nogen fancy prisberegner på min hjemmeside, som kan fortælle dig hvad din pris er. Disse prisberegner giver et så fattigt indblik i det du efterspørger, og giver dig en eller anden standardpris, som muligvis er alt for høj. Derfor giver jeg kun priser på baggrund af vores dialog om dine krav, ønsker og behov. Det betyder, at du undgår at betale overpris, og så er du bedre informeret fra start. Kontakt mig og hør om mulighederne allerede i dag.

Kredit på din hjemmeside – opdel eller udskyd betalingen

Jeg har stor tiltro til dig som kunde. Derfor tilbyder jeg dig kredit på din nye hjemmeside, og det står dig frit for, om du vil benytte dig af det eller ej. Du kan få kredit i op til 3 måneder, og kreditkøbsaftalen er ikke pålagt renter eller gebyrer. Det koster dig altså ingen ting at opdele betalingen – det er bare endnu en fordel ved vores samarbejde.