WordPress-hjemmeside💻

Få en skræddersyet WordPress-løsning

Få udviklet en WordPress-hjemmeside præcis efter dine behov og ønsker. Jeg lader dig ikke begrænse af WordPress’ standardløsninger, og koder derfor selv løsningerne.
Beregn pris på ny hjemmeside!

Spørgsmål 1/6

Hvad kendetegner dig?

Nystartet virksomhed

Mindre virksomhed

Veletableret virksomhed

Spørgsmål 2/6

Hvad skal din hjemmeside være?

Simpelt online visitkort

Hjemmesiden skal give kunder mulighed for at finde informationer om mig/os.

Mellemstor

Hjemmesiden skal fungerer som et led i at skaffe flere kunder.

Stor

Hjemmesiden skal indgå i en større online strategi.

Spørgsmål 3/6

Hvor mange undersider skal den have? ("Om os", "Kontakt" osv.)

1-10

11-20

+20

Spørgsmål 4/6

Skal hjemmesiden have specielle funktioner? (F.eks. flere sprog, prisberegner, online betaling)

Ja

Nej

Ved ikke

Spørgsmål 5/6

Jeg ved hvordan min hjemmeside skal se ud

Ja

Jeg ved præcis hvordan den skal se ud

Lidt

Jeg har en nogenlunde idé

Nej

Jeg har ingen idé til design og opsætning

Spørgsmål 6/6

Hvad er tidshorisonten?

Hurtigst muligt

2-4 uger

+4 uger

Estimeret og uden moms.

Daniel Brogaard Nielsen

Start en dialog via formularen nedenfor, og lad mig komme med en nøjagtig pris. 😊

  Nultil beregner

  Hvorfor vælge mig som samarbejdspartner?

  Årsagerne er mange, men lad mig alligevel komme med nogle eksempler.

  1. Freelance webudvikler vs stort webbureau

  En freelance webudvikler som mig er typisk mere specialiseret end et stort bureau. Jeg er f.eks. specialiseret i at udvikle hjemmesider – både i CMS-systemet WordPress, men også i rå kode.

  Hvis du går til et større webbureau, har de med ret stor sandsynlighed ansatte specialister i webudvikling, grafisk arbejde, betalt annoncering, tekstforfatning mm.

  Bevares, der findes også freelancere, som sælger sig som eksperter inden for alt det som et bureau kan hjælpe med. I min verden kan det ikke lade sig gøre at man er ekspert til alt, men i stedet have kendskab til mange ting, uden at være rigtig god til noget.

  1.1 Prisen

  Når valget skal stå mellem en freelancer som mig og et bureau, er prisen også en faktor som spiller ind. Rigtig nok er det svært at sige om prisen for en hjemmeside er højere det ene sted i forhold til det andet, når en hjemmeside ikke er en hyldevare. Når det så er sagt, så har jeg som freelancer ikke de samme store udgifter på kontor og en masse andre ting, som et typisk større bureau vil have. Det betyder at jeg med en rimelig sandsynlighed, i hvertfald ikke er dyrere end et bureau.

  1.2 Jeg har ingen faste åbningstider

  I modsætning til et webbureau som har faste åbningstider, har jeg ingen faste åbningstider. Det betyder at jeg er ret så fleksibel, når det kommer til aftalte mødetidspunkter. Når det så er sagt, har jeg et princip med ikke at tage telefonen om aftenen, hvis jeg er midt i noget ikke-arbejdsrelateret.

  2. Du ejer hjemmesiden 100%

  Alle de hjemmesider jeg udvikler, ejer mine kunder 100%. Det betyder at du ikke er afhængig af mig på nogen måde, og du bestemmer helt selv hvem der skal vedligeholde din hjemmeside efterfølgende – om det er dig selv, mig eller en anden.

  Hvorfor vælge WordPress?

  De fleste af de hjemmesider jeg udvikler for mine kunder, er bygget i CMS-systemet WordPress. CMS står for “Content Management System”. Som navnet antyder, er et CMS et system, som gør det muligt at administrere noget. WordPress er dermed et system som kan bruges til at administrere en hjemmeside, uden du behøver at have kendskab kode.

  WordPress er samtidig et open source, hvilket vil sige at alt koden ligger frit tilgængelig, og man kan derfor lave alle de tilpasninger man har lyst til. Du kan læse mere om WordPress og dets fordele i blogindlægget “Hvorfor vælge WordPress?”.

  Mobilvenlig hjemmeside tilpasset alle skærmstørrelser og enheder

  Alle hjemmesider jeg laver er mobilvenlige. Det er super vigtigt i forhold til nutiden, men også fremtiden. Når en hjemmeside er mobilvenlig, eller ‘responsive’ som man også kalder det, betyder det at den tilpasser sig alle skærmstørrelser og enheder, dine besøgende måtte tilgå din hjemmeside fra.

  Derfor er mobilvenlighed vigtigt

  Du kan forvente at over 50% af alle dine besøgende tilgår din hjemmeside fra mobilen, hvorfor det er vigtigt at din hjemmeside fremstår professionel – også på mobilen.

  Hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig, kan du nemt risikerer at dine besøgende smutter hurtigt videre til en anden side, da de ikke kan finde rundt og finde de relevante informationer. Det resulterer i at dit budskab ikke rammer dine besøgende, og du mister potentielt set indtægt.

  Hvis vi lige tager de tekniske briller på engang, og så har et mobilvenligt design også indflydelse på din hjemmesides performance i Google og andre søgemaskiner. At din hjemmeside passer godt til mobilen, prioriterer Google højere, end den passer godt til en computer.

  Det betyder helt konkret, at Google hellere vil vise hjemmesider i toppen af søgeresultaterne, som har et mobilvenligt design.

  Hvornår er en hjemmeside mobilvenlig?

  En hjemmeside er mobilvenlig når den tilpasser sig alle skærmstørrelser og enheder. Det indebærer også at tekst, billeder, knapper osv. er nemme at se og integrere med på mobil såvel som computer og tablet.

  Google har et smart online værktøj, hvor man kan tjekke om sin eksisterende hjemmeside er mobilvenlig. Tjek om din hjemmeside er mobilvenlig her.

  “Jeg er indehaver af et nystartet, nytænkende og meget moderne blomsterværksted. Så jeg er meget visuel, og meget kræsen. Daniel har muligvis måtte lave 100 ændringer undervejs, men uden at rynke det mindste på næsen. Min hjemmeside har på under et døgn haft 3.350 visninger, og de første bestillinger tikkede hurtigt ind. Både layout og teknik spiller. Så mine aller varmeste anbefalinger sender jeg videre til Daniel og DBNWeb.”
  – Camilla, indehaver af Lille Frøken Flora
  “Jeg har efterhånden haft tæt samarbejde med Daniel i en del år. Han har lavet en del forskellige projekter for mig - alle har de haft det tilfældes, at Daniel altid levere et godt produkt!
  Jeg har altid følt mig tryg i processen. Hvilket også gør, at jeg vender tilbage og kontakter Daniel, når mit EDB brænder på :-)”
  – Alexander, partner i Social Mate

  Udvalgte cases

  Gennem tiden har jeg samarbejdet med små som store virksomheder i hele Danmark, og sætter en ære i at levere et produkt der dækker kundens behov.