Hurtig og sikker hosting🔒

Hurtig, sikker og stabil webhosting til alle størrelser hjemmesider

Hurtig WordPress-hosting

I samarbejde med anderkendte danske hosting-leverandører, kan jeg tilbyde hurtig, sikker og stabil webhosting af din hjemmeside – uanset om jeg har lavet den eller ej.

Med en hurtig hostingløsning skal dine besøgende ikke vente på at din hjemmeside indlæser. Det giver en bedre brugervenlighed – både for dine besøgende, men også i Google’s øjne. Google prioriterer nemlig hjemmesiders hastighed meget højt. Des hurtigere din hjemmeside er, des større er dine chancer for gode placeringer i søgeresultaterne.

Stabil hosting med daglig backup

Med en hjemmeside hostet hos mig, kan du være helt tryg. Hver dag bliver der taget en backup, så vi dermed hurtigt kan rette op, og få hjemmesiden op at kører problemfrit igen.

Driftstatussen på din hostingløsning bliver overvåget døgnet rundt, og derfor kan der hurtigt gribes ind. Samtidig kan der spores tilbage i tiden, hvor fejlen er opstået.

Problemløsning inkluderet

Skulle uheldet være ude, og der skal gribes ind for at få din hjemmeside op at kører problemfrit igen, er tiden brugt på det, altid inkluderet i din hostingløsning.