Professionel WooCommerce-webshop📦

Professionel webshop-løsning, som får varerne ud af døren

Beregn pris på ny webshop!

Spørgsmål 1/6

Hvad kendetegner dig?

Nystartet virksomhed

Mindre virksomhed

Veletableret virksomhed

Spørgsmål 2/6

Størrelsen på webshoppen

Lille

Webshop som hobbyprojekt

Mellemstor

Webshop som skal skalere en forretning

Stor

Webshop som skal erstatte en allerede større webshop

Spørgsmål 3/6

Hvor mange produkter skal webshoppen bestå af?

1-50

51-199

+200

Spørgsmål 4/6

Ønsker du hjælp til oprettelse af produkter på den nye webshop?

Ja

Jeg ønsker at få mine produkter oprettet på webshoppen

Nej

Skal blot have vist hvordan man gør, så jeg selv kan gøre det

Spørgsmål 5/6

Jeg ved hvordan min hjemmeside skal se ud

Ja

Jeg ved præcis hvordan den skal se ud

Lidt

Jeg har en nogenlunde idé

Nej

Jeg har ingen idé til design og opsætning

Spørgsmål 6/6

Hvad er tidshorisonten?

Hurtigst muligt

3-5 uger

+5 uger

Estimeret og uden moms.

Daniel Brogaard Nielsen

Start en dialog via formularen nedenfor, og lad mig komme med en nøjagtig pris. 😊

  Nultil beregner

  WooCommerce-webshop

  De webshops jeg udvikler, er alle udviklet i WooCommerce. Det er et plugin som kan kører på en WordPress hjemmeside, som gør det muligt at få webshop-delen med. Med andre ord får man muligheden for at tilføje produkter via WordPress’ overskuelige kontrolpanel, samt holde øje med ordre. Samtidig kan man give kunderne mulighed for at lægge varer i kurv, samt betale for dem.

  Oplagt til små og mellemstore virksomheder

  Millioner af webshops verden over, bruger WooCommerce som fundament i deres webshop. Også i Danmark er WooCommerce et af de mest bruge systemer til at bygge og drive webshops i. Det er ikke noget at sige til, for WooCommerce er super nemt og brugervenligt at tilføje/fjerne produkter fra sin webshop. Derfor er WooCommerce et system som gør sig særlig godt til små og mellemstore webshops.

  Open source giver høj fleksibilitet

  WooCommerce er ligesom WordPress 100% open source. Det gør det nemt at implementerer, og skræddersy så det passer nøjagtig til dine behov.

  I WooCommerce findes der nogle standardfunktioner, men fordi at det er open source, kan jeg som nævnt tilpasse systemet, så det passer præcis til dine behov. F.eks. er det ikke en standard i WooCommerce, at kunne give rabat på fragt ved køb for x kroner, men det kan man nemt udvikle, da WooCommerce er et “open source”-system.

  Et hav af mulige integrationer

  Fordi WooCommerce er så eftertragtet, er der gennem tiden udviklet en masse forskellige integrationer, som man kan kører fra sin WooCommerce webshop. Du har f.eks. mulighed for nemt at tilføje/fjerne betalingsmuligheder fra din webshop (som Visa, Mastercard, MobilePay mm.) gennem anderkendte betalingsgateways. Her anbefaler jeg at bruge WorldLine (tidligere Bambora/ePay), som både tilbyder indløsningsaftale samt betalingsgateway.

  Med WooCommerce kan man også med få klik forbinde til systemer som sørger for fragthåndtering. Her anbefaler jeg at bruge Shipmondo, som du kan bruge til at scanne retur- og forsendelseslabels.

  “Jeg er indehaver af et nystartet, nytænkende og meget moderne blomsterværksted. Så jeg er meget visuel, og meget kræsen. Daniel har muligvis måtte lave 100 ændringer undervejs, men uden at rynke det mindste på næsen. Min hjemmeside har på under et døgn haft 3.350 visninger, og de første bestillinger tikkede hurtigt ind. Både layout og teknik spiller. Så mine aller varmeste anbefalinger sender jeg videre til Daniel og DBNWeb.”
  – Camilla, indehaver af Lille Frøken Flora
  “Jeg har efterhånden haft tæt samarbejde med Daniel i en del år. Han har lavet en del forskellige projekter for mig - alle har de haft det tilfældes, at Daniel altid levere et godt produkt!
  Jeg har altid følt mig tryg i processen. Hvilket også gør, at jeg vender tilbage og kontakter Daniel, når mit EDB brænder på :-)”
  – Alexander, partner i Social Mate