Flytning af WordPress-hjemmeside💻

Vælger du at hoste din hjemmeside hos mig, flytter jeg den gratis

Når du vælger at hoste din hjemmeside hos mig – om jeg har lavet den eller ej, flytter jeg den uden beregning. Jeg hoster udelukkende PHP-baserede webløsninger, hvilket inkluderer de fleste populære CMS-systemer som eksempelvis WordPress.

Hvordan flyttes en WordPress-hjemmeside?

De fleste hjemmeside består af to ting:

  1. Hjemmesidens filer
  2. Hjemmesidens database

Begge ting skal flyttes fra den eksisterende hostingløsning, over på den nye hostingløsning.

For at kunne flytte hjemmesiden, skal man bruge FTP/SFTP-oplysningerne fra den eksisterende hosting, samt loginoplysninger til databasen. Når man har de informationer, kan lave en eksport, og efterfølgende importerer sine eksport-filer til den nye hostingløsning med dens FTP/SFTP- og databaseoplysninger.